Pri objednávkovom systéme sa jedlo objednáva na čítacích jednotkách alebo na internetovej stránke. Stravník si priložením identifikačnej karty otvorí svoje konto a pomocou číselnej klávesnice objedná z jedálneho lístka. Stravu možno objednať na 30 dní dopredu a na každý deň môže byť ponuka až 16 jedál. Výdaj objednaných jedál prebieha pri výdajných čítacích jednotkách alebo cez POS pokladňu kde možno doplniť položky z doplnkového sortimentu.
Programové vybavenie umožňuje:
- rozlišovať ceny podľa príslušnosti stravníka k stredisku alebo firme
- údržbu databázy stravníkov diferencovať počet a hodnotu pridelovaných dotácií podľa druhu prevádzky – počtu zmien
- interaktívne zostavovanie jedálneho lístka na mesiac dopredu
- voľbou rôznych druhov jedál pre jeden deň (raňajky, obedy, večere) s voliteľným počtom variantov
- evidovanie objednávok pri hromadných odberoch (športovci, návštevy,…)
- určenie maximálneho počtu pre objednávanie jednotlivých jedál
- určenie rôznych cien pre každé jedlo tak, že stravník platí to, čo si objednal
- vydávanie kariet na úrovni ochrany ako pri vydávaní „ceniny“
- vykonávať uzávierky zostáv účtov stravníkov pre mzdovú učtáreň
- evidovať počet objednaných jedál za sledované obdobie (deň, týždeň,…)
- systém umožňuje havarijný výdaj stravy pri dlhodobom výpadku
Doplnky: WESA úchyt
Na stiahnutie: